محل تبلیغات شما

سرفصل های دوره آموزش پرورش قارچ خوراکی دکمه ای
فصل اول :
رازهای موفقیت در کار پرورش قارچ دکمه ای
مزایای پرورش قارچ دکمه ای
ارزش غذایی قارچ
فصل دوم :
توانایی انتخاب مکان مناسب و برآورد اقتصادی تولید قارچ خوراکی
توانایی تعیین مشخصات ساختمان و انتخاب تجهیزات و تاسیسات لازم
ساز و کارهای کنترل وضعیت آب و هوایی سالن های کشت
سازه های مورد نیاز برای سالن های پرورش
تجهیزات مورد نیاز برای سالن قارچ سنتی و صنعتی
فصل سوم :
روش های پرورش قارچ دکمه ای
بذر پاشی
روند رشد اسپان در کمپوست و شرایط سالن
فصل چهارم :
آماده سازی خاک پوششی
صفات مشخصه خاک پوششی
طرز تهیه خاک پوششی
فصل پنجم:
روند خاک دهی تا حصول محصول
رافلینگ یا خراش بستر
مرحله هوادهی
فصل ششم :
شناسایی اصول عملیات برداشت و بسته بندی و نگهداری بعد از چیدن
توانایی انتقال به بازار و بازاریابی محصول
فصل هفتم :
آفات و بیماری های قارچ و نحوه کنترل آن ها
بیماری های قارچی ، باکتریایی ، ویروسی و نحوه کنترل آن ها
فصل هشتم :
مواد اصلی متشکله کمپوست قارچ
پروسه کمپوست سازی
شرایط لازم جهت کمپوست سازی
آزمایش فیزیکی تعیین کیفیت کمپوست

مهندسی فراساحل نگار: 09126625703 - 02166069301 - 09354460616

دوره آموزش پرورش قارچ خوراکی دکمه ای

دوره آموزش کاربردی طراحی فضای سبز ویژه بازار کار

ارزش غذایی جلبک اسپرولینا

قارچ ,های ,دکمه ,پرورش ,کمپوست ,خاک ,پرورش قارچ ,قارچ دکمه ,نحوه کنترل ,کنترل آن ,سالن های ,دوره آموزش پرورش

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها